Webbyrå • Nyköping • WordPress

Vi hjälper företag i Sörmland med:

"Det är ingen idé att krångla till det, vi vill att våra kunder ska kunna förstå webben utan svåra ord."

Emma Salmonsson & Christian Ramefelt

Bravo Webb & Marknadsföring

Vad behöver du hjälp med?

Oavsett fråga är du varmt välkommen att höra av dig. Vi svarar ofta och snabbt! Är du ute efter vårt offertformulär hittar du det här

En mobilanpassad hemsida

En mobilanpassad eller responsiv hemsida är viktigt idag.  Det innebär att designen är anpassad till besökare oavsett om de besöker en hemsida via dator, läsplatta eller telefon. Vi anpassar alla våra hemsidor för att de ska fungera på alla enheter.

Miriam Glans

Umeå Jazz

Trosa Turistcenter

Om Bravo

Bravo är en jordnära webbyrå med tydliga fasta priser och personligt bemötande. Vi hjälper företag med hemsidor, grafisk form och kommunikation.

Bakom företaget står vi, Emma Salmonsson och Christian Ramefelt. På egen hand eller tillsammans med de samarbetspartners vi arbetar tätt tillsammans med så levererar vi paketlösningar och rådgivning till företag i olika storlekar och alla möjliga branscher. Tanken är att du som företagare ska kunna få bra hjälp med “hela paketet” på ett och samma ställe – på ett flexibelt och personligt sätt.

Vårt arbete utgår alltid från er målgrupp och dess behov, för att skapa lösningar som förbättrar era affärer och er företagsidentitet. Vi jobbar nästan uteslutande med WordPress, och erbjuder bland annat webbutveckling, grafisk form, webbsupport, föredrag och utbildningar, samt ett gäng andra tjänster inom webb och kommunikation. Du hittar oss på vårt kontor i Trosa.

Uppdaterar du din WordPressida?

Om du inte gör det kan vi sköta det åt dig. Våra serviceavtal innehåller uppdateringar, backup och hosting.