Webbyrå Nyköping

Kan vi bli din webbyrå i Nyköping ?

Med våra hemsidepaket får du en proffsig, mobilanpassad hemsida utvecklad med tanke på dina besökares behov och köpmönster.

Vi har riktiga WooCommerce-specialister i vårt team som skräddarsyr din butik helt efter dina önskemål.

En genomtänkt logga och grafisk profil gör stor skillnad för din identitet.  Vi gör även broschyrer, visitkort och annonser.

Vi hjälper flera företag med  nyhetsbrev. Ett bra sätt att kommunicera sina tjänster eller produkter.

Sökmotoroptimering och sökmotorannonsering är en självklarhet idag. för den som vill bli hittad på nätet. Vi får er att synas.

Känns marknadsföringen i de digitala kanalerna som en snårig djungel? Lugn, vi hjälper gärna till med det och mycket mer.

Bra bilder är otroligt viktigt för att skapa ett proffsigt intryck. Vi fotar dina medarbetare och din verksamhet.

Vi har hjälpt kommuner, företag och organisationer med kurser, workshops och rådgivning inom digitalisering.

"Våra kunder gillar att vi utvecklar deras business, försiktigt utmanar deras perspektiv, och utökar deras digitala koll."

Emma Salmonsson & Christian Ramefelt
Bravo Webbyrå

Behöver ni hjälp av en webbyrå?

Oavsett fråga är du varmt välkommen att höra av dig. Vi svarar ofta och snabbt! Är du ute efter vårt formulär för offertförfrågan hittar du det >> här

Vi ses gärna hos oss eller i Nyköping över en kaffe för att diskutera ert projekt.

En mobilanpassad hemsida

En mobilanpassad eller responsiv hemsida är viktigt idag.  Det innebär att designen är anpassad till besökare oavsett om de besöker en hemsida via dator, läsplatta eller telefon. Vi anpassar alla våra hemsidor för att de ska fungera på alla enheter.

Behöver ni hjälp av en webbyrå?

Vi tycker det är roligt att sätta oss in i våra kunders branscher, utmaningar och verklighet. Berätta gärna om era behov så återkommer vi med ett förslag kring t ex hemsida eller annan marknadsföring. Vi besöker er gärna i Nyköping.

Om Bravo Webbyrå

Bravo är en jordnära webbyrå med tydliga fasta priser och personligt bemötande. Vi hjälper företag med hemsida, webbutik och marknadsföring både digitalt och tryckt.

Bakom företaget står vi, Emma Salmonsson och Christian Ramefelt. På egen hand eller tillsammans med de samarbetspartners vi arbetar tätt tillsammans med så levererar vi paketlösningar och rådgivning till företag i olika storlekar och alla möjliga branscher. Tanken är att du som företagare ska kunna få bra hjälp med “hela paketet” på ett och samma ställe – på ett flexibelt och personligt sätt.

Du hittar oss centralt i skärgårdsstaden Trosa i Sörmland, men våra kunder finns i Nyköping och över hela landet. Läs mer om oss.

En webbyrå som älskar WordPress

Vårt arbete utgår alltid från er målgrupp och dess behov, för att skapa lösningar som förbättrar era affärer och er företagsidentitet. Vi jobbar nästan uteslutande med WordPress, och erbjuder bland annat webbutveckling, grafisk form, webbsupport, föredrag och utbildningar, samt ett gäng andra tjänster inom webb och marknadsföring.

Unik design för er hemsida

Att ni får en unik design för er hemsida är självklart för oss. Vi använder inga färdiga mallar utan arbetar fram designen på er nya webbplats med hjälp av era önskemål och er input. För oss på Bravo Webbyrå är det också viktigt att det är lätt för våra kunder att administrera sina hemsidor själva.

En bra hemsida för företag i Nyköping

En proffsig hemsida idag är lättnavigerad, lättförståelig och informativ. Viktigt är också att den är responsiv eller mobilanpassad. Det innebär att den anpassar sig oavsett vilken enhet (dator, läsplatta eller telefon) besökaren använder. Att hemsidan blir hittad av Google är ju också viktigt, vi hjälper er att synas mer och högre upp i sökresultaten. Vi bygger alla våra hemsidor i WordPress – Världens största publiceringssystem.

Oavsett om ni vill visa företagets identitet och/eller sälja era tjänster eller produkter i en webbshop så är en hemsida en självklar plattform idag.  Här är en lista på några saker som vi tycker är viktiga att tänka på när man producerar en ny webbplats:

 • Modern design
 • Mobilanpassad (responsiv design)
 • Genomtänkt tilltal i text
 • Bra, relevanta och proffsiga bilder
 • God typografi (hur typsnitt används)
 • Luft och avstånd mellan sektioner
 • Genomtänkta rubriknivåer (H1, H2, H3 o.s.v.)
 • CTA – ”Call To Action”. Uppmana besökaren till att kontakta er, göra  beställning, köpa, eller någon annan handling.
 • Sökmotoroptimering eller SEO (Search Engine Optimization). Det spelar ingen roll hur bra hemsidan är om ingen hittar den! Därför är det viktigt att utforma den så att sökmotorer rankar er hemsida väl.

Webbutik i WooCommerce

Med över 68 miljoner nedladdningar tillhör WooCommerce de största plattformarna för e-handel idag. Varför det? Jo, för att det är så anpassningsbart och för att det fungerar så bra ihop med WordPress. Vi har hjälpt flera företag i Nyköping med webbutik.

Oavsett om ni säljer produkter eller tjänster så är en sjyst webbshop idag en självklarhet för att få era affärer att blomstra. Det är viktigt att tänka på alla delar för att man ska guida sina kunder till köp.

Några saker vi tänker på när vi bygger er butik är:

 • Tilltalet i text och bild
 • Grafisk profil
 • Att den är lättnavigerad
 • Lätt att förstå
 • Att den är snabb
 • Att den har etablerade betallösningar från kända aktörer
 • Att fraktalternativen är tydliga

Läs mer om

Läs mer om