Webbyrå Enköping

Kan vi bli er webbyrå i Enköping ?

"Vi som webbyrå lär våra kunder att sköta sina hemsidor själva, och vill hjälpa dem att förstå webben utan en massa svåra ord."

Emma Salmonsson & Christian Ramefelt

Bravo Webb & Marknadsföring

Webbyrå Enköping

Behöver ni hjälp av en webbyrå?

Oavsett vilken fråga ni har till oss som webbyrå är du varmt välkommen att höra av dig. Vi svarar ofta och snabbt! Är du ute efter vårt offertformulär hittar du det här

En mobilanpassad hemsida

En mobilanpassad eller responsiv hemsida är viktigt idag.  Det innebär att designen är anpassad till besökare oavsett om de besöker en hemsida via dator, läsplatta eller telefon. Vi anpassar alla våra hemsidor för att de ska fungera på alla enheter.

Vi är en webbyrå som jobbar med WordPress

WordPress är världens mest använda publiceringssystem för hemsidor. Vi tycker så mycket om det tack vare användarvänligheten och de obegränsade möjligheterna. Kontakta oss så berättar vi mer.

Om Bravo webbyrå

En trevlig webbyrå för företag i Enköping

Bravo är en jordnära webbyrå med tydliga fasta priser och personligt bemötande. Vi hjälper företag med hemsida, webbutik och marknadsföring både digitalt och tryckt.

Bakom företaget står vi, Emma Salmonsson och Christian Ramefelt. På egen hand eller tillsammans med de samarbetspartners vi arbetar tätt tillsammans med så levererar vi paketlösningar och rådgivning till företag i olika storlekar och alla möjliga branscher. Tanken är att du som företagare ska kunna få bra hjälp med “hela paketet” på ett och samma ställe – på ett flexibelt och personligt sätt.

Du hittar oss på vårt kontor i skärgårdsstaden Trosa i Sörmland, men våra kunder finns över hela landet. Vi åker ofta till Enköping, Norrköping och Nyköping för att träffa våra kunder. 

Vårt arbete utgår alltid från er målgrupp och dess behov, för att skapa lösningar som förbättrar era affärer och er företagsidentitet. Vi jobbar nästan uteslutande med WordPress, och erbjuder bland annat webbutveckling, grafisk form, webbsupport, föredrag och utbildningar, samt ett gäng andra tjänster inom webb och marknadsföring. När vi bygger webbutiker bygger vi i WooCommerce.

Unik design för er hemsida

Att ni får en unik design för er hemsida är självklart för oss. Vi använder inga färdiga mallar utan arbetar fram designen på er nya webbplats med hjälp av era önskemål och er input. För oss på Bravo Webbyrå är det också viktigt att det är lätt för våra kunder att administrera sina hemsidor själva.

En bra hemsida för företag i Enköping

En proffsig hemsida idag är lättnavigerad, lättförståelig och informativ. Viktigt är också att webbplatsen är responsiv eller mobilanpassad. Det innebär att webbsidan anpassar sig oavsett vilken enhet (dator, läsplatta eller telefon) besökaren använder. Vi bygger alla våra hemsidor i WordPress – Världens största publiceringssystem.

Oavsett om ni vill visa företagets identitet och/eller sälja era tjänster eller produkter i en webbshop så är en hemsida en självklar plattform idag.  Här är en lista på några saker som vi tycker är viktiga att tänka på när man producerar en ny webbplats:

 • Modern design
 • Mobilanpassad (responsiv design)
 • Genomtänkt tilltal i text
 • Bra, relevanta och proffsiga bilder
 • God typografi (hur typsnitt används)
 • Luft och avstånd mellan sektioner
 • Genomtänkta rubriknivåer (H1, H2, H3 o.s.v.)
 • CTA – ”Call To Action”. Uppmana besökaren till att kontakta er, göra  beställning, köpa, eller någon annan handling.
 • Sökmotoroptimering eller SEO (Search Engine Optimization). Det spelar ingen roll hur bra hemsidan är om ingen hittar den! Därför är det viktigt att utforma den så att sökmotorer rankar er hemsida väl.

Webbutik i WooCommerce

Med över 68 miljoner nedladdningar tillhör WooCommerce de största plattformarna för e-handel idag. Varför det? Jo, för att det är så anpassningsbart och för att det fungerar så bra ihop med WordPress.

Oavsett om ni säljer produkter eller tjänster så är en sjyst webbutik idag en självklarhet för att få era affärer att blomstra. Det är viktigt att tänka på alla delar för att man ska guida sina kunder till köp.

Några saker vi tänker på när vi bygger er butik är:

 • Tilltalet i text och bild
 • Grafisk profil
 • Att den är lättnavigerad
 • Lätt att förstå
 • Att den är snabb
 • Att den har etablerade betallösningar från kända aktörer
 • Att fraktalternativen är tydliga

Läs mer om

Läs mer om

Bravo Webbyrås vänner & samarbetspartners