Webbutik & E-handel

Att ha sin butik på nätet är självklart idag. Vi bygger enklare eller mer avancerade, specialanpassade lösningar i WooCommerce.

Webbutik och E-handel

Oavsett om du har 10 produkter eller tusentals produkter ni vill sälja i er webbutik så är det viktigt att ha en plattform som man kan lita på. WooCommerce är ett av världens största system för e-handel och är anpassningsbart vad gäller utseende och funktioner. Vi har specialister på WooCommerce i vårt team som ser till att er webbshop blir som ni tänkt er.

WooCommerce & WordPress

Med över 68 miljoner nedladdningar tillhör WooCommerce de största plattformarna för e-handel idag. Varför det? Jo, för att det är så anpassningsbart och för att det fungerar så bra ihop med WordPress.

Oavsett om ni säljer produkter eller tjänster så är en sjyst webbshop idag en självklarhet för att få era affärer att blomstra. Det är viktigt att tänka på alla delar för att man ska guida sina kunder till köp.

Några saker att tänka på när man skapar sin butik är:

  • Tilltalet i text och bild
  • Grafisk profil
  • Att den är lättnavigerad
  • Lätt att förstå
  • Att den är snabb
  • Att den har etablerade betallösningar från kända aktörer
  • Att fraktalternativen är tydliga

Dags att bygga ny eller bygga om er webbshop?

Betallösningar

Hur era kunder betalar i er webbutik är superviktigt. Det kan vara lockande att använda billiga alternativ som inte är så kända. Men vår erfarenhet är att kunderna vänder i kassan om det inte är tillräckligt enkelt och säkert att betala.

Det finns en uppsjö av betallösningar på nätet. Vissa erbjuder finansiering, andra gör det inte. Vi kan hjälpa dig att välja ett alternativ som passar just din verksamhet och sedan integrera denna lösning i din webbutik.