Utbildning & kurser

Vi har hjälpt kommuner, nyföretagare, företag och organisationer  med kurser , workshops  och rådgivning inom digitalisering och webben. Detta är något vi verkligen gillar.

Våra föreläsningar & workshops

En heldag, kvällskurs eller varför inte en frukost med föredrag och workshop inom digitalisering och webben. Vi älskar att lära ut och har en bred pedagogisk bakgrund.

WordPress

Vi ger utbildningar i WordPress. Antingen lär vi dig att ta hand om och hantera ditt företags hemsida enskilt eller i grupp.

Googles verktyg

Vi ger utbildningar och workshops i Googles verktyg. Oavsett om ni vill lära er om SEO – sökmotoroptimering  eller SEM – annonsera på Google.

Marknadföring

Vi ger utbildningar och workshops i marknadsföring. Lär er att marknadsföra ert företag och vad som är bra att tänka på när du kommunicerar med dina kunder.

Skräddarsydda utbildningar för ert företag eller organisation

Vi som utbildar

Emma Salmonsson

Projektledning, grafisk form och webbproduktion

Jag har arbetat med webb och kommunikation sedan många år, är högskoleutbildad på området men har dessutom lärt mig massor på egen hand – vilket är en nödvändighet när man jobbar med webben. Det jag älskar med mitt jobb är att det innebär en för mig perfekt blandning av teknik, design och kommunikation – nämligen de saker jag tycker mest om att syssla med. En viktig bonus är kontakten med mina kunder, det är väldigt inspirerande att möta företagare inom helt skilda branscher.

Christian Ramefelt

Projektledning, bildproduktion, webbproduktion

Jag har jobbat inom media i några år, främst med foto- och videoproduktion men även med en del webbproduktion och en hel del med utbildning.  Jag är högskoleutbildad inom musik och media, vilket innebär att jag gillar att koppla ihop olika former av uttryck inom media och få dem att fungera tillsammans.