En trevlig webbyrå med fokus på kundrelationer.

Vi tycker att en bra webbyrå ska vara vänlig, opretentiös och ärlig. Därför har Bravo tydliga och fasta priser, vi jobbar alltid lösningsorienterat, och vi fokuserar på att skapa långvariga, kamratliga relationer med våra kunder.

Bravo Webb & Kommunikation startade 2012 men blev 2018 ett nytt bolag (Bravo Media AB).

Om oss

En opretentiös WordPress-byrå

På kontoret i Trosa jobbar vi, Emma Salmonsson och Christian Ramefelt. På egen hand eller tillsammans med Bravos samarbetspartners levererar vi paketlösningar och rådgivning till företag i olika storlekar och branscher. I det arbetet utgår vi från er målgrupp och dess behov, för att skapa lösningar som funkar. På Bravo jobbar vi nästan uteslutande med WordPress, världens mest använda publiceringssystem.

Vi gillar WordPress eftersom det har i stort sett obegränsade möjligheter samtidigt som det gör det enkelt för våra kunder att själva administrera sin webbplats.

Emma Salmonsson

Projektledning, grafisk form och webbproduktion

Jag har arbetat med webb och kommunikation sedan många år, är högskoleutbildad på området men har dessutom lärt mig massor på egen hand – vilket är en nödvändighet när man jobbar med webben. Det jag älskar med mitt jobb är att det innebär en för mig perfekt blandning av teknik, design och kommunikation – nämligen de saker jag tycker mest om att syssla med. En viktig bonus är kontakten med våra kunder, det är väldigt inspirerande att möta företagare inom helt skilda branscher.

emma@bravowebb.se

Christian Ramefelt

Projektledning, bildproduktion, webbproduktion

Jag har jobbat inom media i flera år, mycket med foto- och videoproduktion men även med webbproduktion och en hel del med utbildning. Jag är högskoleutbildad inom musik och media, vilket innebär att jag gillar att koppla ihop olika former av uttryck inom media och få dem att fungera tillsammans.

I övrigt tycker jag att det är roligt att träffa våra kunder och hjälpa dem förverkliga sina funderingar och visioner kring deras närvaro på nätet och i andra sammanhang.

christian@bravowebb.se

Bravo Webbyrås vänner & samarbetspartners