Skapa medlemsfunktioner

Allt fler företagare efterfrågar medlemsfunktioner på sin WordPress sajt. Att ha låst innehåll på sin webbplats kan vara en bra affär.

Er kund betalar en engångskostnad eller abbonemangsavgift för att få tillgång till ert innehåll. Det kan röra sig om låsta artiklar, videokurser, studiematerial eller en pressbildsbank. Användningsområdena är många och fyller olika behov hos olika kunder.

Vi använder oss av WordPress när vi skapar låsta medlemssidor. Vill ni ha en betalningslösning så använder vi oss av WooCommerce som webbutiksplattform och integrerar betallösning efter era önskemål.

Vi hjälper företag med:

"Det är ingen idé att krångla till det, vi vill att våra kunder ska kunna förstå webben utan svåra ord."

Emma Salmonsson & Christian Ramefelt

Bravo Webb & Marknadsföring

Vad behöver du hjälp med?

Oavsett fråga är du varmt välkommen att höra av dig. Vi svarar ofta och snabbt! Är du ute efter vårt offertformulär hittar du det här

Om Bravo

Bravo är en jordnära webbyrå med tydliga fasta priser och personligt bemötande. Vi hjälper företag med hemsidor, grafisk form och kommunikation.

Bakom företaget står vi, Emma Salmonsson och Christian Ramefelt. På egen hand eller tillsammans med de samarbetspartners vi arbetar tätt tillsammans med så levererar vi paketlösningar och rådgivning till företag i olika storlekar och alla möjliga branscher. Tanken är att du som företagare ska kunna få bra hjälp med “hela paketet” på ett och samma ställe – på ett flexibelt och personligt sätt.

Vårt arbete utgår alltid från er målgrupp och dess behov, för att skapa lösningar som förbättrar era affärer och er företagsidentitet. Vi jobbar nästan uteslutande med WordPress, och erbjuder bland annat webbutveckling, grafisk form, webbsupport, föredrag och utbildningar, samt ett gäng andra tjänster inom webb och kommunikation.