Hemsida till företag

Hemsida till företag är det vi gör bäst

Att era kunder förstår er hemsida och vilka ni är, det är vår första prioritet. Vi jobbar, tillsammans med er fram ert nya digitala skyltfönster. Ibland börjar vi med att ta fram er första eller nya logotyp och grafiska profil som får stå som grund för designen på er nya hemsida.

Vi lyssnar in era behov och sätter oss in i hur er verksamhet fungerar. Därefter arbetar vi tillsammans  fram design och struktur som får er att lyckas på webben.

Vi är Bravo Webbyrå

På kontoret jobbar vi, Emma Salmonsson och Christian Ramefelt. Till större projekt har vi ibland hjälp av samarbetspartners som vi arbetat med länge. Under många år har vi hjälpt små och större företag med hemsida, SEO, kommunikation, formgivning av marknadsföringsmaterial mm. Sammanfattningsvis gör vi det mesta som har med företags digitala närvaro att göra. Vi tror på kamratliga relationer och långvariga samarbeten.

Du hittar oss i Trosa, 45 minuter med bil från Stockholm. Men vi har kunder i hela landet.

Vi hjälper dig gärna med hemsida till företag !

Vad som utmärker en bra hemsida till företag

Vi tycker att en bra hemsida är informativ och tydlig i sin navigering. Den ska också ha en snygg stilren design som rimmar med ert företags identitet. Detta är något vi ser till när vi tar fram er nya hemsida till ert företag.

Oavsett om ni vill visa företagets identitet och/eller sälja era tjänster eller produkter i en webbshop så är en hemsida en självklar plattform idag.  Här är en lista på några saker som vi tycker är viktiga att tänka på när man producerar en ny webbplats:

  • Tidsenlig och stilren design
  • Responsiv design (mobilanpassad)
  • Texter som är genomtänkta i tilltal
  • Proffesionella bilder
  • Enhetlig typografi
  • CTA – ”Call To Action” Se till att besökaren kontaktar er.
  • Sökmotoroptimering eller SEO (Search Engine Optimization). Se till att Google hittar er!

Hemsida till företag ?

Maleristudion-iPhone

Administrera själv

En stilren design är viktigt för att få uppmärksamhet på webben.

Strategi

En väl uttänkt strategi är nödvändigt för att lyckas med sin konvertering.

Fotografering & Bilder

Bra bilder är A och O för att din hemsida ska se proffsig ut.

Serviceavtal för din hemsida

Med våra serviceavtal kan ni luta er tillbaks och koncentrera er på era andra arbetsuppgifter. Hos oss väljer ni själva om ni vill ha serviceavtal eller inte.