Foto & video till hemsida

Proffsiga bilder och videor kan vara avgörande för hur ert företag uppfattas av era kunder. Vi hjälper er med foto, video och/eller tar fram passande bildbanksbilder för just ert företag.

Foto och video

Det kan vara svårt att  se sin verksamhet från ett kundperspektiv. Ta hjälp av våra duktiga fotografer för att ta nya bilder till er hemsida eller filma en företagspresentation.

Foto

Att ha egna proffsiga foton eller bilder på din hemsida ger ett seriöst intryck och ger er också chansen för er att visa vilka ni är. Det kan vara bilder på er verksamhet, lokaler, produktion produkter eller bilder på era medarbetare.

En bra fotograf tar inte bara tekniskt bra bilder utan tar in ert företags profil och eventuellt redan satta formspråk. Fördelen med att använda sig av våra fotografer som vi arbetar med är att vi redan innan fotograferingen kan synka dessa bitar inför hemsideproduktionen där man ibland behöver bilder som är anpassade till just detta.

Vi kan också se till att bilderna går att använda i andra sammanhang som t.ex. trycksaker och annonser.

Video

Om bilder säger mer än tusen ord, vad säger då en video med både rörlig bild och ljud? Video är ett medium som växt sig starkt senaste åren. Det kan vara korta presentationsfilmer om er verksamhet eller instruktionsfilmer för era produkter.

Video eller film på nätet blir vanligare och vanligare i och med att prestandan och hastigheten på nätet blir snabbare. Varför inte ha ett videoklipp i slow-motion överst på er startsida för att sätta en stämning direkt för besökaren?

Det blir mer och mer vanligt att vi hjälper våra kunder med just detta. Hör av er så kan vi kika tillsammans på hur vi kan genomföra ert videoprojekt.

Behöver ni hjälp med foto eller video?

Bildbanksbilder

Det är ett nött uttryck, men en bild säger mer än tusen ord. Använd professionella bilder med sammanhängande färgton, och med motiv som förstärker det budskap du vill föra fram i text.

Många tar egna bilder och tänker att det duger – men när de ser resultatet med genomtänkta bilder av god kvalitet så inser de också vilken enorm skillnad det kan göra. Så var inte snål med detta, det förlorar du på!

Vi kan hjälpa er att ta fram bildbanksbilder som passar just er verksamhet. Det brukar gå till så att vi tar fram ett urval av bilder som ni sedan väljer av. Efter att ni bestämt er så köper vi loss rättigheten eller licensen att använda bilderna för er räkning och sedan är det fritt fram för er att använda bilderna på er hemsida eller i trycksaker.