Blogg

Okategoriserade

Visit Sörmland

På rekordtid fick vi förtroendet att producera visitsormland.se åt STUA (Sörmlands turismutveckling AB) Då mycket av innehållet  hämtas  via ett API fick vi jobba snabbt och hårt för att få

Läs mer »
Guider & steg-för-steg

Sätt upp Google Analytics på din WordPress-hemsida

Har du koll på din hemsidestatistik? Följer du besöksstatistiken och dina besökaren beteende? Det borde du om du är intresserad av dina besökare – som troligtvis också är dina potentiella kunder! Ett bra verktyg för att göra just det är Google Analytics, och här berättar jag hur du själv sätter upp Analytics och börjar följa besöksstatistiken.

Läs mer »
Bravos tjänster

Undvik en hackad sajt – uppdatera WordPress!

Varför är det så viktigt att hålla WordPress kärnfiler, plugins och temafiler uppdaterade? Det får du veta nu. Jag lär dig även hur du uppdaterar på egen hand och tipsar om användbara plugins för backup och säkerhetskopior.

Läs mer »
Design

Göra om hemsidan? 3 viktiga saker att tänka på när du ska bygga ny webb

Ett vanligt misstag när man ska göra om företagets hemsida är att man alltför fort fokuserar på konkreta saker som färger, knappar, rubriker och särskilda bilder. Men innan du snöar in på sådana saker så tjänar du på att fundera igenom några större frågor: vad är hemsidans syfte, vad behöver dina besökare, och vilken personlighet har ditt företag?

Läs mer »