Artiklar

Aktuellt

Visit Sörmland

Vi fick förtroendet att på rekordtid producera den nya turistsajten Visit Sörmland på uppdrag av STUA (Sörmlands turismutveckling AB). Då mycket av innehållet hämtas via ett API fick vi jobba

Läs mer »
Aktuellt

Årets Nyföretagare 2018!

Vi är väldigt glada och smickrade över den fina utmärkelsen ”Årets Nyföretagare 2018” som vi i förra veckan fick ta emot från Trosa kommun och Nyföretagarcentrum Östra Sörmland. Motiveringen löd:

Läs mer »
Guider & steg-för-steg

Sätt upp Google Analytics på din WordPress-hemsida

Har du koll på din hemsidestatistik? Följer du besöksstatistiken och dina besökaren beteende? Det borde du om du är intresserad av dina besökare – som troligtvis också är dina potentiella kunder! Ett bra verktyg för att göra just det är Google Analytics, och här berättar jag hur du själv sätter upp Analytics och börjar följa besöksstatistiken.

Läs mer »
Bravos tjänster

Undvik en hackad sajt – uppdatera WordPress!

Varför är det så viktigt att hålla WordPress kärnfiler, plugins och temafiler uppdaterade? Det får du veta nu. Jag lär dig även hur du uppdaterar på egen hand och tipsar om användbara plugins för backup och säkerhetskopior.

Läs mer »
Design

Göra om hemsidan? 3 viktiga saker att tänka på när du ska bygga ny webb

Ett vanligt misstag när man ska göra om företagets hemsida är att man alltför fort fokuserar på konkreta saker som färger, knappar, rubriker och särskilda bilder. Men innan du snöar in på sådana saker så tjänar du på att fundera igenom några större frågor: vad är hemsidans syfte, vad behöver dina besökare, och vilken personlighet har ditt företag?

Läs mer »