En trevlig webbyrå i Trosa

Jag som startat Bravo Webb & Kommunikation heter Emma Salmonsson. Jag tycker att en bra webbyrå ska vara vänlig, opretentiös och ärlig. Därför har Bravo tydliga och fasta priser, vi jobbar alltid lösningsorienterat, och vi fokuserar på att skapa långvariga, kamratliga relationer med våra kunder.

En opretentiös WordPress-byrå

På kontoret i Trosa jobbar jag (Emma) och Christian. På egen hand eller tillsammans med Bravos samarbetspartners levererar vi paketlösningar och rådgivning till främst småföretagare. I det arbetet utgår vi från din målgrupp och dess behov, för att skapa lösningar som funkar. På Bravo jobbar vi nästan uteslutande med WordPress, världens mest använda publiceringssystem. Vi gillar WordPress eftersom det har i stort sett obegränsade möjligheter samtidigt som det gör det enkelt för våra kunder att själva administrera sin hemsida.

Emma Salmonsson

Jag har arbetat med webb och kommunikation sedan många år, är högskoleutbildad på området men har dessutom lärt mig massor på egen hand – vilket är en nödvändighet när man jobbar med webben. Det jag älskar med mitt jobb är att det innebär en för mig perfekt blandning av teknik, design och kommunikation – nämligen de saker jag tycker mest om att syssla med. En viktig bonus är kontakten med mina kunder, det är väldigt inspirerande att möta företagare inom helt skilda branscher.

En webbyrå i Södermanland och Stockholm

Jag finns de flesta dagar i Trosa i vackra Sörmland. Varje vecka spenderar jag dock en del tid i Stockholm för att träffa mina kunder och samarbetspartners.

KOLLEGOR & SAMARBETSPARTNERS

Christian Ramefelt

Frilansare
kreativweb

Therese Wernersson

Projektledare, KreativWeb
uniwin

Uniwin

Webbutveckling
semio

Semio

SEM & SEO
bobacken

Bob-Acken

Design & utveckling
Ny hemsida? Kolla in Bravos hemsidepaket för småföretagare och föreningar »